Verscholen in het groen van het diepe Hellegat

Dit charmant vakantiehuisje is gelegen in het Hellegatbos op de hellingen van de Rodeberg in WESTOUTER, HEUVELLAND, de WESTHOEK van VLAANDEREN, BELGIE.Een streek vol authentieke natuur , fantastische vergezichten over fris groene weilanden  kabbelende beekjes, wandel vriendelijke en goed onderhouden bossen afgewisseld met pittoreske dorpskernen, couleur local restaurantjes en winkeltjes.
Hier kan je echt herbronnen en vooral genieten van wat de West Vlaamse natuur en cultuur je te bieden heeft.
Echt alles is aanwezig voor een paar dagen totale ontspanning: of je nu een sportieve duizendpoot, cultuuradept,Bourgondiër of druk zakenman bent, er is voor elk wat wils.
Hellegat Cottage  IS GESCHIKT VOOR 12 PERSONEN, er zijn 6 kamers elk met 2 éénpersoonsbedden wij tellen 4 aparte toiletten en 3 inloop douche’s, iedere kamer heeft een eigen thema zo is er de rozen kamer, de Poppy , zonnebloem en Bloesem kamer , de donsovertrekken  zijn in datzelfde thema en zijn in de prijs inbegrepen.
Deze plaats is ook een uitvalbasis voor verkenning van wat Vlaanderen te bieden heeft , zo is er cultuurstad Brugge , Ieper, de geschiedenis van de eerste  wereldoorlog met verschillende bezoekerscentra,onze Vlaamse kust , Plopsaland ,  Bellewaarde park enz...
Blijf je liever ter plaatse dan is de cottage een gezellig samenzijn voor reünie van familie en vrienden met een  open haard een ruime keuken met een AGA gasfornuis waar je een heerlijke maaltijd kunt klaarmaken en keukengerei voor 18 personen.
Pak je persoonlijke gerief en kom en geniet we verwachten je
introintro.html
Cottage
Hellegat
Kenmerkkenmerken_1.html
Foto’sFotos.html
Contactcontact.html
wat te doenwat_te_doen.html
Liggingligging.html
nieuw
LinksLinks.html
Vakantiehuis geschikt tot 12 personen
FRintro_1.html
GBintro_2.html
2o192019.html
20202020.html